Populära dansband

Hitta en danspartner

Att älska dans på logen men inte veta vem man ska gå med kan vara ett stort hinder för att komma iväg och dansa. Hur gör man egentligen för att hitta roliga människor att dansa med?

Prova att bjuda upp

Det enklaste är förstås att bege sig till en dansbana eller danstillställning och bjuda upp personer som ser trevliga ut. Det är snabbt och enkelt, och du kommer förmodligen få en väldigt rolig och social kväll även om du kommer ensam.

Stäm träff via dejtingsida

Är du lagd åt det mer introverta hållet kan det säkert kännas lite jobbigt att bjuda upp och riskera att få ett nej. Det kan också kännas trist att resa ensam till olika danstillställningar. Ett tips är då att lägga upp en annons på olika dejtingsidor där du skriver att du söker efter danspartners. Det är bra att vara rak och ärlig och många kan nog tycka att det är ganska skönt att träffa andra personer utan att det är fokus på att dejta eller hitta en kärlekspartner. Försök att hitta ett partyglatt gäng som du kan åka tillsammans med. Ju fler desto roligare!

Du är inte ensam

Kom ihåg att det är många som säkerligen känner precis likadant som du. Det bästa sättet att träffa roliga människor är att vara där det händer och att vara öppen och trevlig.